Specificaties
Breedte: 30
Colour name product: Cream
Designer: HAY
Diepte: 30
Kleurnaam: Cream
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Mono washandje in cream maakt onderdeel uit van de Mono serie. Deze is gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen met een zachte Frotte textuur, en bestaat uit een serie badhanddoeken met een klassiek, tijdloos ontwerp met een HAY logo in reliÌÇf. De handdoeken bestaan uit een handdoek, een badhanddoek, een washandje en een badlaken in een mix van gedempte en felle kleuren. De handdoeken kunnen samen worden gebruikt of in verschillende kleuren worden gecombineerd met andere HAY-handdoeken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

-21%
Mono handdoek sky blue
€ 19,00 € 15,01
-21%
Mono badhanddoek cream
€ 39,00 € 30,81
-21%
Mono handdoek matcha
€ 19,00 € 15,01
-21%
Check badmat pink
€ 39,00 € 30,81
Mono washandje cream
€ 6,00*

€ 5,34