Specificaties
Breedte: 206.5, 207
Designer: HAY
Diepte: 5, 44, 44.5
Hoogte: 5, 196, 196.5
Materiaal: Oak, Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Woody low nature/white
Woody Hoog White is een vakkenkast die zijn inspiratie haalt uit de traditionele ladder. Door het ontbreken van een duidelijke voor- of achterkant komt deze kast prachtig tot zijn recht, zowel vrijstaand in een ruimte als tegen de muur geplaatst. Woody belichaamt de geest van het modernisme: er is niets verborgen in de constructie, alle verbindingen zijn zichtbaar en alle onderdelen zijn industrieel vervaardigd. Deze veelzijdige vakkenkast kan op decoratieve wijze worden gebruikt om waardevolle items zoals boeken, beeldjes, fotolijstjes of platen tentoon te stellen. Tegelijkertijd leent hij zich uitstekend als wandkast voor het opbergen van mappen en ordners in een kantooromgeving.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

Woody Hoog White

€ 1.299,00