Specificaties
Breedte: 12,5
Collectie: W&S
Designer: Wang & Soderstrom
Diepte: 18,5
Hoogte: 21,5
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De prachtige, moderne W&S Boulder boekensteun in ivory kan gebruikt worden voor het ondersteunen van boeken op rekken of bureaus in veel verschillende ruimtes, maar is stiekem ook een mooi decoratief item voor in een (boeken)kast of op een bijzettafel. De boekensteun van Wang & Soderstrom is Geïnspireerd op de ruimte waar digitale en fysieke vormen elkaar ontmoeten. Deze moderne boekensteun is een decoratief en functioneel object. Het organisch gevormde 3D-model wordt eerst ontwikkeld in het atelier van de ontwerpers, voordat de boekensteun in een fabriek in 3D wordt geprint en in porselein wordt gegoten. De W&S boekensteun kan gebruikt worden voor het ondersteunen van boeken op rekken of bureaus in veel verschillende ruimtes, maar is stiekem ook een mooi, decoratief item voor in een (boeken)kast of op een bijzettafel.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Lees meer
W&S Boulder boekensteun
€ 89,00*

€ 57,85