Specificaties
Breedte: 6
Collectie: W&S
Colour name product: Red
Designer: Wang & Soderstrom
Diameter: 6
Diepte: 6
Hoogte: 6,5, 6.5
Kleurnaam: Red
Materiaal: Stoneware

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Geïnspireerd door de ruimte waar digitale en fysieke vormen elkaar ontmoeten, zijn de sculpturen zoals de Belly Button in red van Wang & Soderstrom unieke, kleurrijke, sculpturale objecten die dienst doen als miniatuur kunstwerken. De organisch gevormde 3D-modellen worden eerst ontwikkeld in de studio van de ontwerpers, voordat de objecten worden 3D-geprint en gegoten in porselein en steengoed in een keramiekfabriek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren en zijn ideaal om individueel of in clusters te worden tentoongesteld in verschillende ruimtes en contexten als decoratie.

Wang & Söderström

Wang & Söderström Wang & Söderström is een in Kopenhagen gevestigd kunstenaars- en designduo bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny studeerde aan the Academy of Design and Crafts in Göteborg en Tim studeerde af aan the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. Dit duo is geïnteresseerd in het onderzoeken van de relatie tussen digitale technologieën, materialen en leven...
Lees meer
W&S Belly Button sculptuur red
€ 25,00*

€ 12,50