Specificaties
Breedte: 55
Collectie: Tray table
Colour name product: Black
Designer: Gamfratesi
Diepte: 55
Hoogte: 35
Kleurnaam: Black
Materiaal: Powder coated steel, Steel metal

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY AAL 91
De Tulou salontafel black Ø55 x h35 van GamFratesi is geïnspireerd op het traditionele ontwerp van een dienbladtafel en de extra functionele dimensie die het biedt. Het minimalistische ontwerp bestaat uit twee basiselementen: een rond dienblad van gesponnen staal met een stevige, gemakkelijk vast te houden rand en een onderstel van stalen buizen met vier poten. Hierdoor kan het dienblad in verschillende ruimtes worden gebruikt als salontafel, bijzettafel en koffietafel. Het flexibele ontwerp is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen en is geschikt voor gebruik in een breed scala van privé- en openbare omgevingen.

GamFratesi

GamFratesi GamFratesi is een ontwerpbureau in Kopenhagen waar de Deense architect Stine Gam en de Italiaanse industrieel ontwerper Enrico Fratesi hun kwaliteiten combineren. Hun werk is zo bijzonder vanwege de fusie van klassieke Deense ambachtelijke tradities met de tijdloze Italiaanse intellectuele en conceptuele benadering. Het is een combinatie van traditie en vernieuwing. Daarnaast staan ze bekend om hu...
Read more
HAY Tulou coffee table black ?75 x h35
Tulou salontafel black Ø55 x h35

€ 259,00