Specificaties
Breedte: 55
Collectie: Tray table
Colour name product: Black
Designer: Gamfratesi
Diepte: 55
Hoogte: 35
Kleurnaam: Black
Materiaal: Powder coated steel, Steel metal

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY AAL 91
De Tulou salontafel black Ø55 x h35 van GamFratesi is geïnspireerd op het traditionele ontwerp van een dienbladtafel en de extra functionele dimensie die het biedt. Het minimalistische ontwerp bestaat uit twee basiselementen: een rond dienblad van gesponnen staal met een stevige, gemakkelijk vast te houden rand en een onderstel van stalen buizen met vier poten. Hierdoor kan het dienblad in verschillende ruimtes worden gebruikt als salontafel, bijzettafel en koffietafel. Het flexibele ontwerp is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen en is geschikt voor gebruik in een breed scala van privé- en openbare omgevingen.

GamFratesi

GamFratesi GamFratesi is een ontwerpbureau in Kopenhagen waar de Deense architect Stine Gam en de Italiaanse industrieel ontwerper Enrico Fratesi hun kwaliteiten combineren. Hun werk is zo bijzonder vanwege de fusie van klassieke Deense ambachtelijke tradities met de tijdloze Italiaanse intellectuele en conceptuele benadering. Het is een combinatie van traditie en vernieuwing. Daarnaast staan ze bekend om hu...
Lees meer
HAY Tulou coffee table black ?75 x h35
Tulou salontafel black Ø55 x h35

€ 259,00