Specificaties
Breedte: 170
Designer: Julie Richoz
Diepte: 240
Kleurnaam: red
Length: 240
Maat: 170 x 240
Materiaal: Jute, Katoen, Ployester

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Tapis mat 60 x 95 red
Designer Julie Richoz ontwierp dit uitgesproken vloerkleed dat uit een fijne mix bestaat van jute en katoen. Het Tapis vloerkleed in red is aan de onderkant voorzien van een anti-slip mat die de vorm van het tapijt behoudt en de verschuiving minimaliseert. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.Het Tapis-tapijt van Julie Richoz is geweven van een mix van natuurlijk jute en katoen. Het tapijt straalt een uitgesproken rauwe en elegante sfeer uit, die nog wordt versterkt door het handgemaakte uiterlijk. Het tapijt heeft een antisliprug die de vorm behoudt en de beweging van het tapijt minimaliseert, en is verkrijgbaar in verschillende maten met een verscheidenheid aan kleuropties.

Julie Richoz

Julie Richoz Julie Richoz is een Zwitsers-Franse ontwerper. Ze lanceerde haar eigen ontwerpstudio in Parijs nadat ze was afgestudeerd aan de University of Art and Design Lausanne (ECAL) en werkte voor Pierre Charpin als project-assistent. Ze houdt ervan om haar eigen taal te ontwikkelen door unieke objecten te maken. Ze is erg nieuwsgierig en gevoelig om zich door nieuwe dingen te laten inspireren en voor haar...
Lees meer
Tapis 80 x 200 red
Tapis vloerkleed 170 x 240 red
€ 409,00*

€ 314,93