Specificaties
Breedte: 52
Designer: HAY
Diepte: 95
Hoogte: 0,5
Kleurnaam: Green
Materiaal: Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Stripes and Stripes Wol vloerkleed van HAY is een unieke toevoeging aan je interieur. Met gedurfde verticale strepen in contrasterende kleuren creëert dit tapijt een strak en grafisch ontwerp dat de illusie van extra lengte in de ruimte geeft. Gemaakt van duurzaam wol met franjes aan beide uiteinden, voegt dit vloerkleed een vleugje karakter toe aan elke ruimte. Of je het nu in de overloop, naast het bed of in de gang plaatst, het Stripes and Stripes Wol vloerkleed zal zeker de aandacht trekken. Beschikbaar in twee maten, L95 x B52 en L200 x B60, en in verschillende kleurencombinaties, biedt dit tapijt veelzijdige opties om perfect in jouw interieur te passen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Stripes and Stripes Wol 95 x 52 Green
€ 79,00*

€ 63,20