Specificaties
Breedte: 106
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diepte: 0
Hoogte: 98
Materiaal: Katoen, Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Sobremesa napkin set of 4 green
De Sobremesa Schort maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die het plezier viert om familie en vrienden te ontmoeten bij een goede maaltijd. Het is een keukenklassieker die ontworpen is om kleding te beschermen en het bereiden van maaltijden te verbeteren. Gemaakt van duurzaam OEKO-TEX katoen, heeft het gekruiste bandjes op de rug, handige zakken aan de voorkant en is afgewerkt met een klein, geborduurd lepeldetail. One size fits all.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
HAY Sobremesa apron dark blue
Sobremesa schort dark blue

€ 85,00