Specificaties
Breedte: 31
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diepte: 45
Hoogte: 0
Length: 45
Materiaal: Katoen, Oeko-tex cotton

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Sobremesa family
De Sobremesa placemats in check blue maken deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. De placemats zijn ontworpen om een decoratief randje aan een gedekte tafel te geven. Gemaakt van een mooie kwaliteit OEKO-TEX katoen met een kleurrijk patchwork design, verhogen de placemats de esthetiek van de tafel en beschermen ze tevens tafels en andere oppervlakken. De placemats zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kunnen alleen worden gebruikt of samen met het tafelkleed en de servetten uit dezelfde collectie.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
HAY Sobremesa place mat check blue
Sobremesa place mat check blue

€ 49,00