Specificaties
Breedte: 34
Collectie: Revolver
Colour name product: Sky Grey
Designer: Leon Ransmeier
Diameter: 34
Diepte: 34
Hoogte: 48,5
Kleurnaam: Sky Grey
Materiaal: Aluminium bearing, Powder coated steel
Zithoogte: 5, 48

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
Revolver Stool sky grey van Leon Ransmeier is een functionele kruk door zijn draaiende zitting. Deze design kruk van gepoedercoat staal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze krukken passen perfect bij de Revolver Barstools en zijn geschikt voor zowel priv als openbare ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een draai kruk voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor: de HAY Revolver Stool past in elk interieur.

Leon Ransmeier

Leon Ransmeier Leon Ransmeier is een Amerikaanse industrieel ontwerper met zijn eigen praktijk in New York. Hij studeerde af aan de Rhode Island School of Design en zijn werk is opgenomen in de collectie van the San Fransisco Museum of Modern Art en the Corning Museum of Glas. Hij richt zich in zijn ontwerpen altijd op het praktische gebruik, omdat hij gelooft in ‘vormen volgen functie’. Zijn motto is: 'De enige...
Read more
HAY Revolver stool ?34 x h48,5 black
Revolver kruk Ø34 x h48,5 sky grey

€ 185,00