Specificaties
Breedte: 34
Collectie: Revolver
Colour name product: Sky Grey
Designer: Leon Ransmeier
Diameter: 34
Diepte: 34
Hoogte: 48,5
Kleurnaam: Sky Grey
Materiaal: Aluminium bearing, Powder coated steel
Zithoogte: 5, 48

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Revolver Stool sky grey van Leon Ransmeier is een functionele kruk door zijn draaiende zitting. Deze design kruk van gepoedercoat staal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze krukken passen perfect bij de Revolver Barstools en zijn geschikt voor zowel priv als openbare ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een draai kruk voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor: de HAY Revolver Stool past in elk interieur.

Leon Ransmeier

Leon Ransmeier Leon Ransmeier is een Amerikaanse industrieel ontwerper met zijn eigen praktijk in New York. Hij studeerde af aan de Rhode Island School of Design en zijn werk is opgenomen in de collectie van the San Fransisco Museum of Modern Art en the Corning Museum of Glas. Hij richt zich in zijn ontwerpen altijd op het praktische gebruik, omdat hij gelooft in ‘vormen volgen functie’. Zijn motto is: 'De enige...
Lees meer
Revolver stool ø39 x h48 black
Revolver kruk Ø34 x h48,5 sky grey

€ 185,00