Specificaties
Breedte: 348.5
Collectie: Quilton
Designer: Doshi Levien
Diepte: 109
Hoogte: 72
Zithoogte: 41

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Quilton combination 13
Quilton is een modulaire bank dat is ontworpen als een 'gequilte landschapbank'. Het biedt een centrale plek om te leven, werken, sociaal bezig te zijn en te ontspannen. Met verschillende modules geeft de veelzijdige bank van Doshi Levien flexibiliteit en heeft het ruime afmetingen en gevormde vormen. Het bankstel is verkrijgbaar in verschillende bekledingsmogelijkheden, waaronder eenkleurig, tweekleurig of met een zwart contrasterend platform. De gedetailleerde, gequilte bekleding omsluit de zachtheid en volume van de zitkussens en zorgt voor uitzonderlijk comfort. Hulp nodig bij je keuze? Bezoek een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam, waar je kunt proefzitten, hulp kunt krijgen bij het samenstellen van modules en de verschillende stoffen opties kunt bekijken.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Lees meer
Quilton combination 13
Quilton combinatie 13

€ 4.900,00