Specificaties
Breedte: 47,5, 47,50
Designer: Nathalie du Pasquier
Diepte: 0
Hoogte: 67,5, 67,50, 67.5
Materiaal: Papier

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Caldo is een design van ontwerper Nathalie du Pasquier voor The Wrong Shop. Exclusief frame. Caldo van Nathalie du Pasquier is een limited edition poster uit de winkel van Sebastian Wrong. In zijn online winkel verkoopt Wrong prints in beperkte oplage en ontwerpen van gevestigde ontwerpers en kunstenaars, waarmee hij unieke en betaalbare werken produceert. Deze prints combineren een hoogwaardige productie met unieke kunstwerken van enkele van 's werelds meest gerespecteerde hedendaagse kunstenaars en ontwerpers.

Nathalie du Pasquier

Nathalie du Pasquier Nathalie du Pasquier is een designer uit Milaan. Na zich vroeger vooral gericht te hebben op meubels, kleding en sieraden, houdt ze zich tegenwoordig bezig met schilderen. De connectie tussen haar eerdere en latere werk omschrijft ze als: ‘a chain of thoughts that follow each other. It would be impossible not to connect the two, even if at a certain point I decided to become a painter.’ Haar werk ...
Lees meer
Poster Nathalie du Pasquier Caldo

€ 75,00