Specificaties
Breedte: 0
Colour name product: Light blue
Designer: Phanta
Diepte: 0
Kleurnaam: Light blue
Materiaal: Polyester

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
Ontworpen door het Deense designmerk Phanta, is de Phanta plantenhanger in light blue een kleurrijke op de jaren '70 Geïnspireerde macrame plantenhouder die aan een plafond of plank kan worden opgehangen. Het flexibele ontwerp is geschikt voor een grote verscheidenheid aan bloempotten, manden en containers, en biedt een originele en decoratieve oplossing voor het tentoonstellen van planten en andere ornamenten. Hij is met de hand gemaakt van gerecycled polyester en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Phanta

Phanta Phanta Enterprises is een Deens creatief bureau, opgericht in 2020 en gevestigd in Kopenhagen. Deze studio staat bekend om hun ambitie om duurzame producten te maken die iets toevoegen aan je leven, maar wel respect hebben voor Moeder Aarde. Duurzaamheid en het verbeteren van de wereld staan bij hen op nummer één. Phanta is opgericht door ontwerper Louise van Hauen, samen met creatief directeur St...
Read more
Phanta plantenhanger light blue

€ 69,00