Specificaties
Breedte: 0
Colour name product: Light blue
Designer: Phanta
Diepte: 0
Kleurnaam: Light blue
Materiaal: Polyester

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontworpen door het Deense designmerk Phanta, is de Phanta plantenhanger in light blue een kleurrijke op de jaren '70 Geïnspireerde macrame plantenhouder die aan een plafond of plank kan worden opgehangen. Het flexibele ontwerp is geschikt voor een grote verscheidenheid aan bloempotten, manden en containers, en biedt een originele en decoratieve oplossing voor het tentoonstellen van planten en andere ornamenten. Hij is met de hand gemaakt van gerecycled polyester en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Phanta

Phanta Phanta Enterprises is een Deens creatief bureau, opgericht in 2020 en gevestigd in Kopenhagen. Deze studio staat bekend om hun ambitie om duurzame producten te maken die iets toevoegen aan je leven, maar wel respect hebben voor Moeder Aarde. Duurzaamheid en het verbeteren van de wereld staan bij hen op nummer één. Phanta is opgericht door ontwerper Louise van Hauen, samen met creatief directeur St...
Lees meer
Phanta plantenhanger light blue
€ 69,00*

€ 58,65