Specificaties
Breedte: 14
Designer: Pierre Charpin
Diepte: 55
Dimbaar: Ja
Hoogte: 42,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Soft black
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5.7W
Materiaal: Aluminium, IJzer

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
PC double arm w. table insert soft black is een elegante en nauwkeurig ontworpen multifunctionele lamp die op verschillende manieren kan worden gebruikt, waaronder vrijstaand, op een bureau, klemmen en aan de muur. De lamp heeft een zeer functioneel ontwerp met een kop van polycarbonaat, aluminium armen en een voet van ABS, evenals verborgen gasveren die ervoor zorgen dat de armen en de kop op hun plaats blijven wanneer ze worden verplaatst. De lamp heeft ook een ge´ntegreerde touchdimmer voor het regelen van de helderheid. De dubbele armlamp PC heeft twee zwenkarmen en is verkrijgbaar in de varianten klem, muurbeugel, tafelvoet en tafelinzet. De lamp is geschikt voor zowel priv_- als kantooromgevingen en is gecertificeerd voor contractgebruik als taakverlichting.

Pierre Charpin

Pierre Charpin Pierre Charpin is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Parijs. Hij wilde kunstenaar worden, maar focuste zich later op het ontwerpen van meubels en objecten. Hij studeerde aan de Nationale School voor Schone Kunsten in Bourges. Zijn artistieke achtergrond zie je nog altijd terug in zijn ontwerpen. Vorm en kleur kenmerken zijn werk en tekenen is een essentieel onderdeel van zijn creatieve ...
Lees meer
PC double arm w. table insert soft black

€ 345,00