Specificaties
Breedte: 50
Colour name product: Vivid blue
Designer: HAY
Diepte: 15
Hoogte: 50
Kleurnaam: Vivid blue
Materiaal: Feather filling, Katoen, Linen

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Het Outline kussen in vivid blue heeft een klassiek ontwerp met een eigentijdse kleurenmix. Het is gemaakt van katoen-linnen en de randen zijn voorzien van biezen om een meer gedefinieerd silhouet te creren. De HAY Outline kussens zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.Naast het feit dat sierkussens leuk staan op je bed of bank, brengen deze design kussens ook comfort met zich mee. Je kunt deze Outline kussens ook gebruiken ter ondersteuning van je nek of tijdens het lezen van een boek.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Outline kussen vivid blue

€ 69,00