Specificaties
Breedte: 50
Designer: HAY
Diepte: 15
Hoogte: 50
Kleurnaam: Vivid blue
Materiaal: Feather filling, Katoen, Linen

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Outline Kussen combineert een klassiek ontwerp met een eigentijdse kleurenmix. Vervaardigd uit katoen-linnen, is het kussen langs de randen afgewerkt met biezen, waardoor een gedefinieerder silhouet ontstaat. Beschikbaar in diverse kleuren, voegen de Outline kussens niet alleen een decoratief element toe aan je bed of bank, maar bieden ze ook comfort. Gebruik ze gerust ter ondersteuning van je nek tijdens het lezen van een boek, naast hun esthetische waarde.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Outline Kussen Vivid blue
€ 69,00*

€ 54,51