Specificaties
Breedte: 26,8
Designer: HAY
Diepte: 34.8
Hoogte: 1.5
Kleurnaam: Electric blue
Materiaal: Powder coated steel

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY colour crate lid wheels family
Een handig deksel die mooi past op de middelgrote en grote Colour Crates. Deze deksels maken het mogelijk om meerdere kratten op elkaar te stapelen waardoor de inhoud wordt verborgen. Gemaakt van gepoedercoat staal in kleuren die passen bij de kratten en ideaal voor het gebruik van opslag in de badkamer, keuken en de meeste andere kamers in huis.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Rim family
HAY Colour Crate deksel m electric blue

€ 49,00