Specificaties
Breedte: 80
Collectie: Eiffel
Designer: Depping and Jakob Jorgensen
Diepte: 40
Hoogte: 182
Materiaal: Powder coated aluminium

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Eiffel Shelf is onderdeel van HAY's Eiffel collectie, ontworpen door Depping & Jørgensen. Deze collectie bestaat uit diverse stellingkasten, salon- en bijzettafels. Deze industriële stellingkast is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: inkt zwart of warm zand. Dit opbergrek is overigens ook beschikbaar in verschillende hoogtes, waardoor de kast geschikt is voor privé- en openbare ruimtes.

Depping & Jakob Jørgensen

Depping & Jakob Jørgensen Line Depping en Jakob Jørgensen zijn Deense ontwerpers die hun krachten bundelen om specifieke meubelprojecten te ontwerpen, met ook elk een individuele studio. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de School of Design op The Royal Danish Academy of Fine Arts. Beide ontwerpers werken graag met hun handen. Ze werken meestal met hout in combinatie met andere materialen. Hun doel is om een...
Lees meer
Eiffel stellingkast rectangular warm sand

€ 829,00