Specificaties
Breedte: 4
Designer: HAY
Diameter: 4
Diepte: 4
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 240
IP Nummer: 20
Koord lengte: 240 CM
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Textile

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Cord set table is een veelzijdig snoerset ontworpen voor tafellampen. De set van een snoer met fitting bestaat uit een verstelbaar stoffen koord, een snoerschakelaar en een stekker. Het ontwerp is compatibel met alle HAY lampen met een standaard E27 fitting. Op zoek naar een fitting met snoer? HAY's Cord Set Table is een veelzijdig snoerset ontworpen voor tafellampen. De snoerset bestaat uit een verstelbaar stoffen koord, een snoerschakelaar en een stekker. Het ontwerp van de snoer met stekker is compatibel met alle HAY lampen met een standaard E27 fitting.
Cord tafel snoerset

€ 49,00