Specificaties
Breedte: 4
Designer: HAY
Diameter: 4
Diepte: 4
Dimbaar: Nee
Hoogte: 240
IP Nummer: 20
Koord lengte: 240 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Textile

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Cord set table is een veelzijdig snoerset ontworpen voor tafellampen. De set van een snoer met fitting bestaat uit een verstelbaar stoffen koord, een snoerschakelaar en een stekker. Het ontwerp is compatibel met alle HAY lampen met een standaard E27 fitting. Op zoek naar een fitting met snoer? HAY's Cord Set Table is een veelzijdig snoerset ontworpen voor tafellampen. De snoerset bestaat uit een verstelbaar stoffen koord, een snoerschakelaar en een stekker. Het ontwerp van de snoer met stekker is compatibel met alle HAY lampen met een standaard E27 fitting.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Cord tafel snoerset

€ 49,00