Specificaties
Breedte: 9
Designer: HAY
Diepte: 9
Hoogte: 25
Kleurnaam: Light Grey and green, Light grey and green
Materiaal: Stearin wax

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Column Kaars is een gestreepte kaars verkrijgbaar in diverse patronen, kleuren, en drie verschillende afmetingen. De kaars kan zowel op zichzelf een prachtig statement maken als in combinatie met de andere kaarsen. Hij is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met de Column Candleholder, een aardewerken kaarsenhouder verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Bovendien is de kaars gecertificeerd met het Nordic Swan Ecolabel.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

Column Kaars Large Light grey en green
€ 55,00*

€ 27,50