Specificaties
Breedte: 26
Designer: Lars Beller Fjetland
Diepte: 46
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Inclusief
Hoogte: 43
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Gold
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium, IJzer, Messing

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Cloche tafellamp brass is ontworpen door Lars Beller Fjetland. Deze gietijzeren lamp geeft direct licht en is daarom perfect om te gebruiken als bureaulamp. De aluminium arm en gietijzeren voet zorgen voor een moderne en stoere uitstraling. Cloche Lamp staat ook perfect in de hal of op het nachtkastje. De kap is verkrijgbaar in gepoedercoat zwart of gepolijst messing.

Lars Beller Fjetland

Lars Beller Fjetland Lars Beller Fjetland is een Noorse ontwerper met zijn eigen studio sinds 2011. Hij studeerde af in meubel- en ruimtelijk ontwerp aan de Bergen National Academy of Arts. Hij heeft een fascinatie voor natuurlijke materialen in meubels, interieurs en verlichting. Hij onderzoekt graag de combinatie van diverse materialen om te zien welke het beste bij elkaar passen. Zijn werk heeft veel internationale...
Read more
Cloche lamp polished black brass

€ 385,00