Specificaties
Breedte: 26
Designer: Lars Beller Fjetland
Diepte: 46
Dimbaar: Nee
Hoogte: 43
IP Nummer: 20
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Inclusief
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium, IJzer, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Cloche tafellamp mocca black is ontworpen door Lars Beller Fjetland. Deze gietijzeren lamp geeft direct licht en is daarom perfect om te gebruiken als bureaulamp. De aluminium arm en gietijzeren voet zorgen voor een moderne en stoere uitstraling. Cloche Lamp staat ook perfect in de hal of op het nachtkastje. De kap is verkrijgbaar in gepoedercoat zwart of gepolijst messing.

Lars Beller Fjetland

Lars Beller Fjetland Lars Beller Fjetland is een Noorse ontwerper met zijn eigen studio sinds 2011. Hij studeerde af in meubel- en ruimtelijk ontwerp aan de Bergen National Academy of Arts. Hij heeft een fascinatie voor natuurlijke materialen in meubels, interieurs en verlichting. Hij onderzoekt graag de combinatie van diverse materialen om te zien welke het beste bij elkaar passen. Zijn werk heeft veel internationale...
Lees meer
Cloche lamp mocca black
€ 385,00*

€ 331,10