TUIN INSPIRATIE

Op HAY.nl vind je de mooiste accessoires en meubels voor je tuin, balkon of patio. Transformeer je buitenruimte tot een stijlvolle oase met onze collectie en laat je inspireren om van je tuin een plek te maken waar je graag tijd doorbrengt. Creëer sfeervolle hoekjes waar je gezellig kunt zitten, ontspannen en genieten van de zonnige dagen. Of je nu kiest voor strak en modern of uniek en kleurrijk, bij HAY vind je de perfecte items om je buitenruimte helemaal eigen te maken. Bekijk onze selectie en geef je tuin een upgrade deze zomer!

De Palissade Cone tafel en Palissade stoelen met armleuningen, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY, brengen stevige maar elegante tuinmeubelen tot leven, en voegen zowel stijl als duurzaamheid toe aan je buitenruimte.

Fleur je tuin op met bloemen en planten. De Botanical Family set van HAY bestaat uit prachtige keramische plantenpotten met bijpassende schotels, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

De Élémentaire stoel, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec is een onmisbare stoel voor binnen en buiten. Gemaakt van gerecyclede materialen en verkrijgbaar in zes kleuren, is hij zowel subtiel als stevig.

De Crate lounge stoel en de Crate low tafel, onderdeel van de samenwerking tussen Rietveld Originals en HAY, belichamen een ruimte-efficiënt ontwerp geïnspireerd op de architectonische stijl van Gerrit Rietveld. Gemaakt van massief grenen met een afwerking van watergedragen lak. Voeg het Crate lounge stoel gewatteerd kussen toe voor nog meer comfort.

De Balcony eetbank en Balcony tafel maken deel uit van de veelzijdige Balcony collectie. Gemaakt van duurzaam gepoedercoat staal met een buitenprimer voor optimale veerkracht en duurzaamheid. Met een ruime keuze uit opties en kleuren heeft de collectie een passende oplossing voor elke buitenruimte.