Specificaties
Breedte: 40
Colour name product: Burgundy chevron
Designer: HAY
Diameter: 40
Diepte: 40
Hoogte: 30
Kleurnaam: Burgundy chevron
Materiaal: Wool

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Bead basket with handle red weave
De Bead Basket met handvat in burgundy chevron bestaat uit honderden vilten ballen en is met de hand gemaakt volgens de oude traditie in Nepal. De combinatie van verschillende kleuren en patronen van de opbergmand zorgt voor een speels effect in elk interieur. De mand is ideaal te gebruiken als opberger in huis. De opbergmanden kunnen worden gebruikt voor het bewaren van je dekens of plaids, maar ook voor het opbergen van bijvoorbeeld het speelgoed van je kinderen. Wil jij je kantoor of wachtruimte opfleuren? Bewaar alle tijdschriften, pennen of oplaadsnoertjes in deze vrolijke opbergmand.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Bead basket yellow chevron
Bead Basket met handvat burgundy chevron

€ 239,00