Specificaties
Breedte: 53
Designer: Scholten & Baijings
Diepte: 53
Hoogte: 82

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
De 13Eighty chair is ontworpen door het Nederlandse ontwerpduo Scholten & Baijings. De naam 13Eighty is afgeleid van het aantal kleine gaatjes in de zitting en de rugleuning, die ervoor zorgen dat regenwater makkelijk kan weglopen. De stoel is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn stapelbare ontwerp is de stoel gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Hierdoor is hij bijvoorbeeld ideaal als extra zitgelegenheid op een feestje of als tuinstoel op je balkon of terras. Bovendien heeft de stoel een prachtig ontwerp met een minimalistische uitstraling, waardoor hij niet alleen functioneel, maar ook mooi is om te zien. De stoel is met en zonder armleuningen verkrijgbaar.

Scholten & Baijings

Scholten & Baijings Scholten & Baijings is de Nederlandse ontwerpstudio van Stefan Scholten en Carole Baijings, welke is gevestigd in Amsterdam. De twee bewegen vloeiend tussen kunst, design en industriële processen om een visueel boeiende verzameling werk te creëren die sterke verwijzingen heeft naar het verleden, maar toch duidelijk van dit moment is. Ze zijn van nature perfectionisten en daarom onderscheiden h...
Read more
HAY Palissade cone table
13Eighty chair

€ 275,00