Specificaties
Breedte: 53
Designer: Scholten & Baijings
Diepte: 53
Hoogte: 82

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De 13Eighty chair is ontworpen door het Nederlandse ontwerpduo Scholten & Baijings. De naam 13Eighty is afgeleid van het aantal kleine gaatjes in de zitting en de rugleuning, die ervoor zorgen dat regenwater makkelijk kan weglopen. De stoel is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn stapelbare ontwerp is de stoel gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Hierdoor is hij bijvoorbeeld ideaal als extra zitgelegenheid op een feestje of als tuinstoel op je balkon of terras. Bovendien heeft de stoel een prachtig ontwerp met een minimalistische uitstraling, waardoor hij niet alleen functioneel, maar ook mooi is om te zien. De stoel is met en zonder armleuningen verkrijgbaar.

Scholten & Baijings

Scholten & Baijings Scholten & Baijings is de Nederlandse ontwerpstudio van Stefan Scholten en Carole Baijings, welke is gevestigd in Amsterdam. De twee bewegen vloeiend tussen kunst, design en industriële processen om een visueel boeiende verzameling werk te creëren die sterke verwijzingen heeft naar het verleden, maar toch duidelijk van dit moment is. Ze zijn van nature perfectionisten en daarom onderscheiden h...
Lees meer
HAY Palissade cone table
13Eighty chair
€ 275,00*

€ 220,00