Specificaties
Breedte: 57
Designer: Scholten & Baijings
Diepte: 53
Hoogte: 82

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY 13Eighty armchair
De 13Eighty armchair is ontworpen door het Nederlandse ontwerpduo Scholten & Baijings. De naam 13Eighty is afgeleid van het aantal kleine gaatjes in de zitting en de rugleuning, die ervoor zorgen dat regenwater makkelijk kan weglopen. De stoel is gemaakt van duurzame materialen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn stapelbare ontwerp is de stoel gemakkelijk op te bergen en te verplaatsen. Hierdoor is hij bijvoorbeeld ideaal als extra zitgelegenheid op een feestje of als tuinstoel op je balkon of terras. Bovendien heeft de stoel een prachtig ontwerp met een minimalistische uitstraling, waardoor hij niet alleen functioneel, maar ook mooi is om te zien. De stoel is met en zonder armleuningen verkrijgbaar.

Scholten & Baijings

Scholten & Baijings Scholten & Baijings is de Nederlandse ontwerpstudio van Stefan Scholten en Carole Baijings, welke is gevestigd in Amsterdam. De twee bewegen vloeiend tussen kunst, design en industriële processen om een visueel boeiende verzameling werk te creëren die sterke verwijzingen heeft naar het verleden, maar toch duidelijk van dit moment is. Ze zijn van nature perfectionisten en daarom onderscheiden h...
Lees meer
HAY 13Eighty armchair
13Eighty armchair

€ 295,00