Specificaties
Designer: Big-Game
Hoogte: 18,5
Kleurnaam: Stainless steel
Materiaal: Stainless steel

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontworpen door het Zwitserse ontwerpbureau BIG-GAME, is Sunday een bestekserie bestaande uit messen, vorken, lepels en theelepels met gegroefde handvatten. Gemaakt van duurzaam roestvrij staal.

BIG-GAME

BIG-GAME BIG-GAME is een ontwerpstudio gevestigd in Lausanne, Zwitserland, opgericht in 2004 door Grégoire Jeanmonod, Elric Petit en Augustin Scott de Martinville. Het trio van ontwerpers combineert een ontspannen Zuid-Europese benadering met een soort Vlaamse functionaliteit, wat hen internationale designprijzen heeft opgeleverd. Ze geven de voorkeur aan eenvoudige, functionele objecten en hebben het Sund...
Lees meer

You may also like

-11%
Sunday Theelepel Set of 5
€ 45,00 € 40,05
-11%
Sunday Serveerlepel Set of 2
€ 45,00 € 40,05
-11%
Sunday Vork Set of 5
€ 55,00 € 48,95
-11%
Sunday Mes Set of 5
€ 55,00 € 48,95
Sunday Lepel Set of 5
€ 55,00*

€ 48,95