De Palissade collectie

De Palissade collectie is ontworpen door de Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec en bestaat uit sterke meubels voor buiten. Ze zijn gemaakt van staal met een poedercoating of thermisch verzinkt voor extra duurzaamheid. De meubels gaan lang mee en worden zelfs mooier na verloop van tijd. De collectie omvat banken, tafels en stoelen, die verkrijgbaar zijn in vijf prachtige kleuren. Nu het weer steeds mooier wordt, is dit het perfecte moment om tuinmeubelen aan te schaffen en te genieten van je buitenruimte. Je kunt de volledige Palissade collectie hier kopen en je tuin een nieuwe uitstraling geven.

De verschillende kleuren kunnen uitstekend gecombineerd worden, zoals te zien op de foto hoe goed de Palissade lounge sofa in Hot Galvanized en de Palissade ottoman voetenbank in Olive bij elkaar passen.

Geniet van een boek in de Palissade loungestoel high en laat je benen rusten op de Palissade ottoman voetenbank in Anthracite.


Creëer een comfortabel zitje op je terras met de Palissade lounge sofa en de Palissade lage tafel in Iron Red.

Met mooi weer eten we graag buiten. Gelukkig is er genoeg plek aan de  Palissade tafel met de Palissade eetkamerbankPalissade stoel en Palissade eetkamerstoel met armleuning in Sky Grey.

Je kunt de Palissade collectie aanvullen met bijpassende kussens, waardoor de meubelen nog comfortabeler worden om op te zitten. Bovendien kun je met de kussens de collectie een persoonlijke touch geven, passend bij jouw stijl. Je hebt de keuze uit vier verschillende kleuren om de perfecte match te vinden. De kussens zijn verkrijgbaar in gladde of gewatteerde uitvoeringen. Op de foto de Palissade chaise longue en Palissade stool krukje in Olive powder coated steel, met de Palissade gewatteerd kussens voor chaise longue in matchend Olive.