Specificaties
Breedte: 65.5
Collectie: Palissade
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 164.5
Hoogte: 70
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De uitgebreide Palissade tuinmeubelcollectie, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY, omvat tuinstoelen, -tafels en -bankjes. De collectie is geschikt voor diverse omgevingen zoals cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant. De tuinmeubelen, vervaardigd uit metaal, zijn perfect voor buitengebruik. Dankzij de outdoor poedercoating zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Wil je ultiem zitcomfort? De Palissade-collectie biedt ook bijpassende zitkussens en gewatteerde kussens voor bijna elke stoel of bank.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan en Erwan Bouroullec, twee broers uit Bretagne die in Parijs werken, vormen samen een krachtig ontwerpteam sinds 1998. Ronan studeerde af aan de École Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs, terwijl Erwan zijn opleiding volgde aan de École Nationale Supérieure des Arts in Cergy. Samen hebben ze de ontwerpwereld veranderd en nieuwe ideeën over materialen en functies geïntroduceerd. Voor HAY ...
Lees meer

You may also like

-20%
Palissade Barkruk
€ 385,00 € 308,00
-20%
-20%