De Mags sofa gids

Het samenstellen van een bank kan een uitdagende taak zijn. Gelukkig biedt de Mags sofa van HAY de oplossing. Een chaise longue links, een extra zitgedeelte of een hoekmodule… Je kan met de Mags sofa modules eindeloos combineren tot je de perfecte bank hebt ontworpen. Er zijn drie varianten en dus voor ieder wat wils: de Mags, de Mags Soft en de Mags Soft Low. Wij bieden hulp bij het kiezen van de modules, de stof, stiksels en bijpassende Mags kussens.

De Mags is tijdloos, minimalistisch en comfortabel. Aan elk detail aandacht is besteed. De Mags heeft een actievere zithouding, omdat de bank uit een veersysteem met polyurethaanschuim en optimale zitvulling bestaat. De zithoogte van deze optie is 40 centimeter.

Zie jij jezelf graag op een bank neerploffen? Dan raden wij je de Mags Soft aan. Deze optie bestaat uit dezelfde onderdelen als de Mags, maar er is een extra laagje dons aan de vulling toegevoegd. Door deze laag oogt het niet alleen zachter, maar zak je heerlijk weg in de bank. De zithoogte van deze optie is 37 centimeter.

Met de Mags Soft Low ben je verzekerd van hetzelfde comfort als de Mags Soft, maar met een uniek kenmerk: de armleuning is namelijk een stuk lager. Dit subtiele verschil geeft de bank een andere uitstraling - de perfecte loungebank voor in huis. De zithoogte van deze optie is 37 centimeter.

Wist je dat je zelf de kleur van de stiksels kan personaliseren? Er zijn vijf kleuren beschikbaar om uit te kiezen: zwart, donkergrijs, beige, wit en lichtgrijs. En als je op zoek bent naar een statement piece, kies dan voor een contrastkleur bij de gekozen stof. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe stof met witte stiksels of een beige stof met donkere stiksels.

Met welke stof bekleed jij je Mags sofa? Het aanbod is groot! De stoffen zijn verdeeld in 6 groepen met bijbehorende prijsklasse. Wil je stofstalen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice of loop binnen in een van onze winkels om de stoffen in het echt te kunnen bekijken en voelen.

Heb je geen plek voor een extra zitmodule, maar wil je wel extra zitplek creëren als je gasten over de vloer hebt? Kies dan voor de multifunctionele Ottoman. Schuif hem eenvoudig tegen de bank voor meer zitplek. Je kan er ook een salontafel van maken door er een dienblad op te leggen. Verkrijgbaar in XSSmallSoft XS en Soft S.

Maak je bank compleet met de bijpassende Mags kussens. Verkrijgbaar in twee maten, 09 en 10. Stevige kussens, gevoerd met veren waarvan de lage variant te gebruiken is als extra armleuning. De kussens worden speciaal gestoffeerd. Kies voor bijpassende stof of juist een contrasterende kleur voor meer pit. Wij raden aan per module een lage of hoge kussen te nemen.

Gerelateerde producten

-20%
Mags 02 Ottoman Small
€ 760,00 € 608,00
-20%
Mags Kussen 09
€ 200,00 € 160,00
-20%
Mags 01 Ottoman X-Small
€ 760,00 € 608,00
-20%
Mags 2,5-Zitsbank Combination 1
€ 3.100,00 € 2.480,00
-20%
Mags 3-Zitsbank Combination 4
€ 4.110,00 € 3.288,00