Specificaties
Breedte: 87
Breedte: 87
Collectie: Mags
Designer: HAY
Diepte: 104
Diepte: 104
Hoogte: 37
Hoogte: 37

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Mags Soft collectie creëert een ontspannen sfeer met zijn afgeronde randen en zachte kussens. Het hoogste niveau van comfort en duurzaamheid wordt gegarandeerd door de stevige constructie van de bank, die is gebouwd met duurzaam, hoogwaardig schuim en bedekt met een dekbed voor extra zachtheid. Het lage frame heeft een duidelijk lounge gevoel en de diepe zitting draagt bij aan een open en uitnodigende ruimte. De bank is compleet naar eigen wens samen te stellen doordat deze uit wel 18 verschillende modules bestaat. Kies voor de multifunctionele Ottoman voor extra functionaliteit. Schuif hem eenvoudig tegen je bank voor meer zitplek. Je kan er ook een salontafel van maken door er een dienblad op te leggen. De Ottoman is net als de Mags modules in verschillende stoffen en varianten te verkrijgen. Breng een bezoek aan een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam om de verschillende stoffen opties te bekijken.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Mags Soft S02 Ottoman Small

€ 760,00