Specificaties
Breedte: 190
Collectie: Weekday
Designer: Hannes & Fritz
Hoogte: 3
Kleurnaam: Dark blue
Length: 32

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Weekday Zitkussen voegt extra comfort en functionaliteit toe aan de Weekday Bench en is speciaal gevormd om op de verschillende bankmodellen te passen. Licht gewatteerd en voorzien van een handige knoopsluiting onder de zitting die het kussen stevig op zijn plaats houdt. De stof is voorzien van een Teflon®-coating voor een waterafstotende afwerking en heeft een hoge UV-bestendigheid, wat betekent dat het lichtbestendig is en een goede kleurechtheid heeft. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

Hannes & Fritz

Hannes & Fritz Hannes en Fritz zijn twee ontwerpers die bekend staan om hun werk op het gebied van product- en meubelontwerp. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Wenen. Na hun afstuderen gingen ze elk hun eigen weg om aan hun eigen carrières te bouwen, voordat ze later weer samenkwamen om aan verschillende projecten te werken. Hannes en Fritz delen een passie vo...
Lees meer
Zitkussen voor Weekday Bank 190x32 Dark blue

€ 149,00