Specificaties
Breedte: 111
Collectie: Weekday
Designer: Hannes & Fritz
Diepte: 23
Hoogte: 45
Materiaal: Pinewood

Care & Maintenance

HAY heeft een mooie collectie tuinmeubelen. Qua onderhoud is er niet veel nodig, maar kijk uit met agressieve onderhoudsmiddelen. Deze kunnen de coating van het metaal namelijk aantasten. Maak uw metalen tuinmeubels eenmaal per jaar schoon met lauw water en een zachte borstel. Hoewel roestvrij stalen meubels niet kunnen roesten, kunnen er toch kleine plekjes roest ontstaan door oxidatie van buitenaf. Je kunt voorkomen dat deze ijzerdeeltjes aanhechten door de meubels regelmatig te reinigen. Gebruik hiervoor als onderhoudsmiddel een speciale cleaner waarmee de kleur van uw meubels bewaard blijft. Spuit eerst resten van zand en stof van het staal en behandel daarna het buitenmeubel met een middel om roest te voorkomen.
Het Weekday bankje van Hannes en Fritz is de perfecte oplossing om het gebrek aan zitplaatsen te voorkomen. Het idee is om mensen samen te brengen en gezamenlijke eetervaringen te delen. De combinatie van het robuuste en de zacht afgeronde elementen zorgen voor een warm en vertrouwd gevoel om samen te zijn. Gemaakt van duurzame grenen planken die jarenlang mee zullen gaan. Het bankje is zowel voor binnen, als buiten geschikt en verkrijgbaar in verschillende maten en kleurafwerkingen.

Hannes & Fritz

Hannes & Fritz Hannes en Fritz zijn twee ontwerpers die bekend staan om hun werk op het gebied van product- en meubelontwerp. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Wenen. Na hun afstuderen gingen ze elk hun eigen weg om aan hun eigen carrières te bouwen, voordat ze later weer samenkwamen om aan verschillende projecten te werken. Hannes en Fritz delen een passie vo...
Read more
Weekday bench duo steel blue - olive

€ 235,00