Specificaties
Breedte: 111
Collectie: Weekday
Designer: Hannes & Fritz
Diepte: 23
Hoogte: 45
Kleurnaam: Steel blue
Materiaal: Pinewood

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Weekday Bench L111 Wine red
Hannes & Fritz bedachten de Weekday Bank toen ze een keer te weinig zitplaatsen hadden tijdens een diner. De bank is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen en heeft een stevige uitstraling met ronde verbindingen. Hierdoor voelt de bank warm en vertrouwd aan en nodigt het uit om samen te dineren en te socializen. De Weekday bank is gemaakt van stevig dennenhout en heeft dezelfde eenvoudige constructie als de klassieke picknickbank. Het hout zal na verloop van tijd mooi ouder worden, waardoor de bank lang mee gaat. De Weekday bank is beschikbaar in twee maten en verschillende kleuren en afwerkingen. Dankzij de waterbestendige behandeling is hij geschikt voor buiten. De banken kunnen worden aangevuld met speciale zitkussens voor extra comfort.

Hannes & Fritz

Hannes & Fritz Hannes en Fritz zijn twee ontwerpers die bekend staan om hun werk op het gebied van product- en meubelontwerp. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Wenen. Na hun afstuderen gingen ze elk hun eigen weg om aan hun eigen carrières te bouwen, voordat ze later weer samenkwamen om aan verschillende projecten te werken. Hannes en Fritz delen een passie vo...
Lees meer
Weekday Bank L111 Steel blue

€ 239,00