Specificaties
Breedte: 9.5
Designer: HAY
Diepte: 9.6
Hoogte: 21
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Wavy candleholder large jade light blue
De Wavy kandelaar is gemaakt van jadeblauw borosilicaatglas met een zacht, golvend ontwerp. Het is tevens een elegante en onderscheidende manier om kaarsen tentoon te stellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen uiteraard ook geshowd worden met andere HAY kandelaars.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Wavy candleholder large jade light blue

You may also like

Wavy kaarsenhouder large jade light blue
€ 65,00*

€ 32,50