Specificaties
Breedte: 26,6
Designer: Jasper Morrison
Diepte: 26.6
Hoogte: 3.7
Kleurnaam: Green
Materiaal: Acryl, Aluminium, Plastic

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Wall clock white
Oorspronkelijk ontworpen in 2008 door Jasper Morrison, heeft de iconische Wall Clock nu een nieuw thuis gevonden bij HAY, als resultaat van een samenwerking met de bekende Britse ontwerper. Het strakke, overzichtelijke ontwerp van de klok weerspiegelt Jaspers talent om eenvoudige en relevante items te creëren die naadloos in de dagelijkse omgeving passen, met behulp van functioneel industrieel ontwerp zonder overbodige details. De klok is eenvoudig op te hangen en heeft een soepele secondewijzer die geen tikkend geluid maakt. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Jasper Morrison

Jasper Morrison Jasper Morrison is een Britse industrieel ontwerper geboren op 9 februari 1959 in Londen. Hij studeerde design aan de Kingston Polytechnic Design School en het Royal College of Art in Londen, waar hij afstudeerde in 1985. Na het voltooien van zijn studie richtte hij zijn eigen designstudio op in Londen, waar hij tot op heden nog steeds werkt. Morrisons ontwerpbenadering staat bekend om zijn eenvou...
Lees meer
Wall clock black
Wall clock green

€ 115,00