Specificaties
Breedte: 26,6
Designer: Jasper Morrison
Diepte: 26.6
Hoogte: 3.7
Kleurnaam: Green
Materiaal: Acryl, Aluminium, Plastic

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Wall clock family
Oorspronkelijk ontworpen in 2008 door Jasper Morrison, heeft de iconische Wall Clock nu een nieuw thuis gevonden bij HAY, als resultaat van een samenwerking met de bekende Britse ontwerper. Het strakke, overzichtelijke ontwerp van de klok weerspiegelt Jaspers talent om eenvoudige en relevante items te creëren die naadloos in de dagelijkse omgeving passen, met behulp van functioneel industrieel ontwerp zonder overbodige details. De klok is eenvoudig op te hangen en heeft een soepele secondewijzer die geen tikkend geluid maakt. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Jasper Morrison

Jasper Morrison Jasper Morrison is een Britse industrieel ontwerper geboren op 9 februari 1959 in Londen. Hij studeerde design aan de Kingston Polytechnic Design School en het Royal College of Art in Londen, waar hij afstudeerde in 1985. Na het voltooien van zijn studie richtte hij zijn eigen designstudio op in Londen, waar hij tot op heden nog steeds werkt. Morrisons ontwerpbenadering staat bekend om zijn eenvou...
Read more
HAY Wall clock family
Wall clock green

€ 115,00