Specificaties
Breedte: 61
Collectie: Uchiwa
Designer: Doshi Levien
Diepte: 39
Hoogte: 49

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
UCHIWA CAMPAIGN: Ontvang een gratis Uchiwa Ottoman bij aankoop van een Uchiwa Chair van Doshi Levien - kies uit zowel quilted als standaardmodellen. De aanbieding is geldig tot 31 maart, zowel online als in onze winkels in Amsterdam en Rotterdam. Let op: je ontvangt de ottoman in dezelfde uitvoering als de stoel. De Uchiwa Ottoman van HAY is ontworpen door Doshi Levien. Deze voetenbank geeft je net dat beetje extra zitcomfort en past perfect bij de Uchiwa Loungestoel. De Uchiwa Ottoman is de perfecte aanvulling voor een comfortabele zithoek.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Lees meer

You may also like

Uchiwa Ottoman

€ 549,00