Specificaties
Breedte: 61
Collectie: Uchiwa
Designer: Doshi Levien
Diepte: 39
Hoogte: 49
Length: 0

Care & Maintenance

HAY biedt mooie bankstellen in stof en leer en natuurlijk wil je de bank zo lang mogelijk in topconditie houden. Zo kan je jarenlang van jouw aankoop genieten. Daarom hebben we een aantal onderhoud tips. Gebruik een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. Wij raden de Textile Protector van Oranje Care Products aan. Voor leer adviseren wij de Microfiber Leather Protector, een lederbeschermer speciaal voor leer. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.
HAY Shaggy rug 170 x 240 warm grey
De Uchiwa Ottoman van HAY is ontworpen door Doshi Levien. Deze voetenbank geeft je net dat beetje extra zitcomfort en past perfect bij de Uchiwa fauteuil. Deze Ottoman is een perfecte aanvulling voor een comfortabele zithoek.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Read more
HAY Uchiwa quilt
Uchiwa ottoman
€ 549,00*

€ 411,75