Specificaties
Breedte: 38,5
Designer: HAY
Hoogte: 4
Kleurnaam: Orange Brown Stripe
Length: 40,5
Materiaal: Olefin, Polyurethane, Recycled polyester

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Type Zitkussen voegt extra comfort toe aan de Type Stoel met zijn rechthoekige vorm die perfect op de stoel past. Het gewatteerde kussen heeft een antislip onderkant voor stabiliteit. De stof is behandeld met een waterafstotende finish en heeft een hoge UV-bestendigheid, wat betekent dat het bestand is tegen vervaging en goede kleurvastheid biedt. Kies uit diverse ontwerpen. De kussens kunnen het hele jaar door worden gebruikt.

Jonas Trampedach

Jonas Trampedach Designer Jonas Trampedach werd geboren in Denemarken in 1974. Hij studeerde Design aan de Designschool van Denemarken in 2004, gevolgd door een masterdiploma in Design Producten aan het Royal College of Art in Londen in 2009. Na zijn terugkeer naar Kopenhagen in 2010, richtte Jonas zijn eigen studio op waar hij meubels en producten ontwerpt op basis van zijn eigen creaties en ook samenwerkt met an...
Lees meer
Type Cushion Orange Brown Stripe

You may also like

Type Zitkussen Orange Brown Stripe

€ 45,00