Specificaties
Breedte: 82, 90, 105, 120
Designer: Muller van Severen
Diepte: 105, 120
Hoogte: 74
Lengte: 105, 120, 160, 200, 240

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Two colour table
De Two-Colour tafel, ontworpen door Muller van Severen, is geïnspireerd op de contrasten en overeenkomsten tussen de materialen die gebruikt zijn. De stalen tafelpoten zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit. Omschreven door de Belgische ontwerpers Muller van Severen als een huwelijk tussen twee materialen op hun best, is de Two-Colour tafelserie geïnspireerd door de contrasten en overeenkomsten in de gebruikte materialen. Het tafelblad is gemaakt van organisch gekleurd Valchromat - een uniek soort robuust MDF-materiaal dat FSC-gecertificeerd is en voorzien is van een lak op waterbasis. Beide componenten worden verenigd door de gelijkmatige dikte, waardoor een uniform silhouet ontstaat dat wordt onderbroken door de contrasterende kleurelementen. Two-Colour is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleurcombinaties, die allemaal een uitgesproken persoonlijkheid hebben die het ideaal maakt voor een grote verscheidenheid aan omgevingen, van cafés en restaurants tot woningen en kantoorruimtes.

Muller Van Severen

Muller Van Severen Muller Van Severen werd in 2011 opgericht door het Belgische kunstenaarsduo Fien Muller en Hannes Van Severen. Het koppel is altijd gepassioneerd geweest over het creëren van visueel opvallende meubelstukken die de grens tussen design en kunst vervagen, geïnspireerd door architectuur en verschillende materialen. Ze hebben talrijke prijzen gewonnen en samengewerkt met prestigieuze musea over de hel...
Lees meer
Two colour table
Two colour tafel

€ 1.099,00