Specificaties
Breedte: 10
Designer: Joel Hoff
Diameter: 10
Diepte: 10
Dimbaar: Ja
Hoogte: 19,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Green
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: geïntegreerde LED, 4.5W
Materiaal: Aluminium, Opaal glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Turn On Tafellamp green is gemaakt van aluminium en opaal glas. Het voetstuk is een gefacetteerde cilinder die tevens werkt als lichtschakelaar. Schakel de LED verlichting in door te draaien aan het voetstuk met de klok mee. De lamp kun je gebruiken als tafellamp, bureaulamp, dressoir lamp en lamp voor op je nachtkastje. Deze lamp is verkrijgbaar in zwart, aluminium, oranje en groen. Is de glazen bol beschadigd? Wij leveren losse glazen bollen die je zo weer op de Turn On kan draaien. Dan is de Turn On lamp zo goed als nieuw.

Joel Hoff

Joel Hoff Joel Hoff is opgeleid als binnenhuisarchitect, voordat hij Industrial Design studeerde aan de Muthesius Kunsthochschule in Kiel en het Royal College of Art in Londen, waar hij afstudeerde met een Master of Arts in Design Products. Hij is nu gevestigd in München met zijn eigen ontwerpstudie en geeft ook les aan the Academy of Fine Arts. Joel probeert mensen te inspireren om producten te bezitten di...
Lees meer
Turn on tafellamp green
€ 195,00*

€ 171,60