Specificaties
Breedte: 10
Designer: Joel Hoff
Diameter: 10
Diepte: 10
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 19,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Aluminium
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: geïntegreerde LED, 4.5W
Materiaal: Aluminium, Opaal glas

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Turn On Tafellamp aluminium is gemaakt van aluminium en opaal glas. Het voetstuk is een gefacetteerde cilinder die tevens werkt als lichtschakelaar. Schakel de LED verlichting in door te draaien aan het voetstuk met de klok mee. De lamp kun je gebruiken als tafellamp, bureaulamp, dressoir lamp en lamp voor op je nachtkastje. Deze lamp is verkrijgbaar in zwart, aluminium, oranje en groen. Is de glazen bol beschadigd? Wij leveren losse glazen bollen die je zo weer op de Turn On kan draaien. Dan is de Turn On lamp zo goed als nieuw.

Joel Hoff

Joel Hoff Joel Hoff is opgeleid als binnenhuisarchitect, voordat hij Industrial Design studeerde aan de Muthesius Kunsthochschule in Kiel en het Royal College of Art in Londen, waar hij afstudeerde met een Master of Arts in Design Products. Hij is nu gevestigd in München met zijn eigen ontwerpstudie en geeft ook les aan the Academy of Fine Arts. Joel probeert mensen te inspireren om producten te bezitten di...
Read more
Turn on tafellamp aluminium

€ 195,00