Specificaties
Collectie: Triangle leg
Designer: Simon Jones

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads op hout, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Triangle leg bench
HAY's Triangle Leg bench is ontworpen door Simon Jones en heeft zijn naam te danken aan de driehoekvormige poten. De rechthoekige uiteinden zijn afgerond, waardoor een gezellige uitstraling gecreëerd wordt die tevens het aantal zitplaatsen rondom de tafel maximaliseert. Het houten bankje voor binnen is vervaardigd in massief eiken met een geoliede-, gezeepte- of helder gelakte afwerking. Je kunt de Triangle Leg bench gebruiken als houten halbankje, balkon bank of wandbank.

Simon Jones

Simon Jones Simon Jones Studio is een veelzijdige ontwerpstudio gevestigd in Londen, opgericht in 2010 door Simon Jones en Jack Neville. Ze werken voornamelijk aan architectuur, tentoonstellingsontwerp en meubelproductie, met een sterke focus op materialen en details. Het duo werkt samen met bekende kunstorganisaties en galerijen in het Verenigd Koninkrijk, zoals het Institute of Contemporary Arts en het Vict...
Lees meer
Triangle leg bench
Triangle leg bench

€ 1.499,00