Specificaties
Breedte: 40
Collectie: Tray table
Colour name product: Black
Designer: HAY
Diepte: 40
Hoogte: 44
Kleurnaam: Black
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Tray Table is een speelse en luchtige bijzettafel. Dankzij de verschillende kleuren en vormen zijn de elegante bijzettafels en koffietafels eindeloos te combineren. Zoals de naam al aangeeft, is de Tray Table van HAY een tafel en dienblad ineen. Dit metalen tafeltje is een multifunctioneel meubelstuk dat gemakkelijk aan uw behoeften kan worden aangepast. Wanneer het blad is gemonteerd, kan het dienen als nachtkastje, bijzettafel, koffietafel of salontafel. Wanneer het blad wordt losgemaakt, verandert het in een dienblad dat gebruikt kan worden om items te dragen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Tray Table M L40 x W40 Black

€ 215,00