Specificaties
Breedte: 60
Collectie: Tray table
Colour name product: Chocolate Brown
Designer: HAY
Diepte: 60
Hoogte: 39
Kleurnaam: Chocolate Brown
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY Tray table coffee l60 x w60 black
De Tray table salontafel chocolate high gloss is een speelse en luchtige bijzettafel voor in de woonkamer! Dankzij de verschillende kleuren en vormen zijn de elegante bijzettafels en koffietafels eindeloos te combineren. De Tray Tafel van HAY is, zoals de naam het al aangeeft, een tafel en dienblad ineen. Het metalen Tray tafeltje is een multifunctioneel meubelstuk dat gemakkelijk aan uw behoeften kan worden aangepast. Als het blad is gemonteerd, kan het worden gebruikt als nachtkastje, bijzettafel, koffietafel of salontafel. Wanneer het blad los wordt gemaakt, is het een dienblad dat kan worden gebruikt om items te dragen. Kortom: stijlvol en multifunctioneel!

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Tray table coffee l60 x w60 white
Tray coffee table 60x60 chocolate high gloss

€ 255,00