Specificaties
Breedte: 9
Designer: HAY
Diepte: 9
Hoogte: 12,5
Kleurnaam: Pink
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Tint Coupe Glass is onderdeel van een serie verfijnde glazen vervaardigd uit gekleurd borosilicaatglas. Het tijdloze coupe-ontwerp heeft een lange steel en een brede, ondiepe kom, waardoor het geschikt is voor het serveren van champagne en cocktails, maar ook voor ijs, fruit of andere nagerechten. De glazen worden verkocht in sets van twee.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Tint Coupe Glass Set of 2 Pink

€ 49,00