Specificaties
Breedte: 113, 163, 183, 203
Designer: Shane Schneck
Hoogte: 5, 91
Hoogte: 91.5
Lengte: 214
Length: 200, 214
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Het Tamoto Bed, ontworpen door Shane Schneck, heeft een hoofdeinde dat geïnspireerd is op kimonomouwen. Het bedframe is gemaakt van stalen buizen met een gepoedercoate afwerking, verkrijgbaar in drie kleuren. Je kunt kiezen uit vier verschillende maten: 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Let op: het bed wordt geleverd zonder lattenbodem. We raden aan om de Standard lattenbodem van HAY te gebruiken.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Lees meer

You may also like

Tamoto bed

€ 1.099,00