Specificaties
Breedte: 13
Designer: Jasper Morrison
Diepte: 8
Hoogte: 14.5
Kleurnaam: Green
Materiaal: Acryl, Aluminium

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg vlekken op gepoedercoat staal af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Table clock white
Door de afneembare standaard en een soepele bewegende secondewijzer heeft de dual-functionele tafelklok van Jasper Morrison een veelzijdig en opgeruimd ontwerp dat op een tafel, vensterbank of muur in elke kamer in huis kan worden geplaatst. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Jasper Morrison

Jasper Morrison Jasper Morrison is een Britse industrieel ontwerper geboren op 9 februari 1959 in Londen. Hij studeerde design aan de Kingston Polytechnic Design School en het Royal College of Art in Londen, waar hij afstudeerde in 1985. Na het voltooien van zijn studie richtte hij zijn eigen designstudio op in Londen, waar hij tot op heden nog steeds werkt. Morrisons ontwerpbenadering staat bekend om zijn eenvou...
Lees meer
Table clock white
Table Clock green

€ 85,00