Specificaties
Breedte: 90, 140, 160, 180
Designer: HAY
Lengte: 7, 186
Length: 186.7

Onderhoud

HAY heeft comfortabele bedden in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
Ontworpen voor HAY's Tamoto Bed en Connect Bed, bieden de Standard lattenbodems een veilige en gelijkmatige basis voor het matras, wat optimale ondersteuning en comfort biedt. De latten zijn gemaakt van berkenmultiplex, zijn met elkaar verbonden met stevige nylon banden en worden eenvoudig aan het bedframe bevestigd met vier schroeven. De Standard lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Standard bed slats
Standard lattenbodem

€ 109,00