Specificaties
Breedte: 18,5
Designer: HAY
Diameter: 18,5
Diepte: 18,5
Hoogte: 30
Materiaal: Glas

Onderhoud

HAY heeft prachtige woonkamer accessoires in de collectie. Van textiel en wanddecoratie tot kaarsen en vazen. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor de producten te hanteren. De beste manier om jouw accessoires schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaak product te gebruiken. Kussens en andere textielproducten uit je woonkamer dien je ook met voorzorg te onderhouden, eventueel met een speciaal schoonmaak kit van Oranje Furniture.
HAY Splash vase round l light pink and yellow
De Splash vaas round in light pink and yellow is handgemaakt met behulp van een speciale glasblaastechniek waarbij meerdere lagen gekleurde glazen stippen worden aangebracht, en heeft een uniek wervelend patroon. De gekleurde vazen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten en kunnen zowel worden gebruikt om bloemen in te zetten als voor decoratieve doeleinden.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Splash vase round l light pink and yellow
Splash vaas round L light pink and yellow

€ 89,00