Specificaties
Breedte: 37,5
Collectie: Soft edge
Designer: Iskos-Berlin
Diepte: 37,5
Hoogte: 47,5, 47.5
Zithoogte: 5, 47

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY Soft edge 75
De Soft Edge 75 is ontworpen door HAY en Iskos-Berlin. Deze lagere variant van de Soft Edge collectie heeft een metalen frame en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze minimalistische, functionele design kruk is te gebruiken in publieke en particuliere ruimtes - van bedrijfsruimtes en cafés tot thuisomgevingen.

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin Iskos-Berlin is het ontwerpersduo Aleksej Iskos en Boris Berlin en zijn gevestigd in Kopenhagen. Ze zijn vooral groot op het gebied van industrieel, meubel- en grafisch ontwerp. Het duo werkte eerder samen bij Komplot Design. Berlin komt uit Rusland en is daar afgestudeerd aan Institute of Applied Arts, Iskos komt uit Oekraïne en studeerde architecture, engineering and industrial design. Ze zien d...
Read more
HAY Soft edge 75
Soft edge 75 kruk

€ 139,00