Specificaties
Breedte: 5, 52
Breedte: 52,5
Collectie: Soft edge
Collection: Soft edge
Designer: Iskos-Berlin
Diepte: 5, 52
Diepte: 52,5
Hoogte: 79
Hoogte: 79
Zithoogte: 5, 47
Zithoogte: 47,5

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Soft edge 56 seat upholstery
De Soft Edge-serie van Iskos-Berlin heeft een organisch gevormde zitting en rugleuning, die sterke rondingen combineert met extreme lichtheid om een minimalistisch ontwerp te creëren dat het mensgerichte comfort optimaliseert. Met zijn houten zitting en rugleuning in verschillende afwerkingen gecombineerd met een stalen slede onderstel met geïntegreerde haakverbinding, biedt de Soft Edge 52/53 Chair een overzichtelijke esthetiek, stabiliteit en functionaliteit. De sterkte, stapelbaarheid en het vermogen om meerdere stoelen aan elkaar te koppelen, maken hem ideaal voor gebruik in privé-, openbare en contractomgevingen - van woningen tot zakelijke ruimtes en cafés. Ook verkrijgbaar met een gestoffeerde zitting en in een volledig gestoffeerde versie in een breed scala aan verschillende stofopties.

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin Iskos-Berlin is het ontwerpersduo Aleksej Iskos en Boris Berlin en zijn gevestigd in Kopenhagen. Ze zijn vooral groot op het gebied van industrieel, meubel- en grafisch ontwerp. Het duo werkte eerder samen bij Komplot Design. Berlin komt uit Rusland en is daar afgestudeerd aan Institute of Applied Arts, Iskos komt uit Oekraïne en studeerde architecture, engineering and industrial design. Ze zien d...
Lees meer
Soft edge 52 zitting gestoffeerd

€ 315,00